Shanghain suomalaiset

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa

Yhdistykset ja Järjestöt Shanghaissa

Shanghain suomalaiset ry.

www.shanghainsuomalaiset.com
Yhdistys järjestää jäsenilleen pitkin vuotta erilaisia tapahtumia, joissa voit tutustua muihin suomalaisiin. Yhdistys järjestää esim. lounastapaamisia, äitien- ja isänpäiväbrunsseja, vappujuhlia, pikkujouluja yms. toimintaa. Tapahtumista saat ajankohtaista tietoa täältä. Liity jäseneksi ja saat joka kuukausi tiedotteen ajankohtaisista asioista sähköpostiisi.

Suomi-Seura ry.

www.suomi-seura.fi
Yhdistys jakaa tietoa ulkosuomalaisille. Myös yksityishenkilöt voivat liittyä Suomi-Seuraan. Seuran julkaisema lehti Suomen Silta ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Seura jakaa monenlaista tietoa, kuten neuvontapalveluja maastamuutto- ja paluumuuttokysymyksissä.

Finnish Business Council Shanghai

www.fbcs.fi

Finnish Business Council Shanghai on yhdistys, joka pyrkii edistämään Shanghaissa asuvien työssäkäyvien suomalaisten verkostoitumista järjestämällä tapahtumia niin itsenäisesti kuin yhdessä pohjoismaisten muiden Business Councilien kanssa. Tapahtumat ovat yleensä englanninkielisiä.

Ulkosuomalaisparlamentti

http://www.usp.fi/
Ulkosuomalaisparlamentti on kaikkien ulkosuomalaisten yhteinen edunvalvontaelin ja siten ulkosuomalaisten suora linkki Suomeen.

Finpro, Finland Trade Center

http://www.finpro.fi/finpro-maailmalla/kiina

Finpro (entinen Vienninedistämiskeskus) avustaa suomalaisia yrityksiä toimintansa aloittamisessa Kiinan markkinoilla.

Finpro China, Shanghai, Finland Trade Center
Jari Makkonen, vientikeskuksen päällikkö
Osoite: Consulate General of Finland, Room 402, Building 2, 690 Bi Bo Road, Pudong, Zhangjiang Hi-Tech Park SHANGHAI 201203, PEOPLE'S REPUBLIC OF CHINA
puh.   +86 21 6104 2280, faksi: +86 21 6104 2289, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Shanghai Expatriate Association

www.seashanghai.org
Yhdistykseen voi liittyä esim. aamukahvilla, joka järjestetään kerran kuussa. Yhdistys julkaisee Courier-lehteä, joka ilmestyy jäsenille kerran kuussa. Lehdessä on paljon mielenkiintoisia artikkeleita Kiinasta sekä tietoa SEA:n tapahtumista. Yhdistys järjestää mm. päivän retkiä Shanghaissa, Shanghain ympäristökaupunkeihin sekä matkoja ympäri Kiinaa (SEA International Tours). Yhdistyksellä on myös erilaisia pienryhmiä. Liittyminen on maksullista ja se on mahdollista vain ei-kiinalaisen passin haltijoille.

Expatriate Professional Womens' Society

http://epwsasia.org/

Naisten yhdistys, jossa käy suurimmaksi osaksi työssä käyviä naisia, mutta myös kotona olevia, opiskelijoita ja muita naisverkostosta kiinnostuneita. EPWS järjestää tapaamisia (seminaareja, verkostoitumistapahtumia, workshopeja) lähes viikoittain.

The Swedish Club Shanghai

http://www.swedishclubsha.se/

Shanghaissa toimiva ruotsalaisten yhdistys.

Auta päivittämään sivun tietoja. Lähetä tarkat korjaukset ja lisäykset osoitteeseen: tiedottaja(at)shanghainsuomalaiset.com

 

Viimeksi päivitetty 14.05.2015 02:04